VIDERESALG AV PRODUKTER

Jeg får mange henvendelser fra kunder som vil selge vesker, sko og tilbehør til meg. Dette er noe jeg desverre ikke gjør pr idag.

Butikken min er en lidenskap, og alle tingene jeg har her, er personlig plukket ut av meg - enten pga meget bra kvalitet eller rett og slett for at den var spesiell og unik.
Jeg handler personlig mine ting, og kun fra leverandører jeg har kjennskap til og knyttet et kundeforhold til.

Markedet bugner av meget gode replica produkter, og det skal et meget godt trent øye til for å skille de gode replica varene, fra en ekte vare.
I dag kan man feks kjøpe en "ny" Chanel veske for noen hundrelapper, som ser helt ekte ut - den er gjerne laget av caviar skinn av god kvalitet, har gjerne både hologramsticker, dustbag, eske med varenummer, Chanel prislapp og en autentisk kvittering fra en Chanel butikk.
Jeg har eksempler på kunder som har kjøpt dyre designer vesker på bla EBAY til titusen vis av kroner, de har blitt lurt av at kvaliteten på fake veskene er så bra, og tror at de har kjøpt en ekte vare.

Dette er en av grunnene for at det er tryggere å kjøpe bla. en vintage Chanel veske. Disse veskene er mye vannskeligere å kopiere pga skinnet som ble brukt, og at det skal være 18K gull på lenken osv.

Jeg er ikke en autorisiert Chanel forhandler, men alle vesken jeg tar inn er autentisert før de kommer til meg.

Jeg streber etter høy kvalitet på mine produkter, og at du som kunde skal føle deg trygg på at alt du handler hos meg - er ekte.