Om oss

Vintage trendene påvirkes av catwalken og følger det som skjer i motebildet generelt.

De som leter etter vintage, jakter etter unike ting fra merker som Chanel, YSL, Valentino, Dior, Givenchy, Halston, Oscar De La Renta, Gucci - for å nevne noen. Disse motehusenes vintage plagg er i dag superaktuelle inne motebildet, men det viktigste er å finne din personlige stil, din måte å kombinere plaggene og tilbehøret - for å tilføre det lille ekstra.

Vi har fått noen gode butikker i Norge som selger vintage, men ikke så mange som har konsentrert seg om designe merkene. I vår butikk vil du finne alt fra vintage designer brands, designerbrands som ikke har nådd vintage alder, vintage ting av ukjente designere og andre skatter.

Vi reiser rundt i Europa på jakt etter skatter til vår butikk,og handler inn alle mine ting personlig. Jeg har allerede funnet mine favoritt butikker i London, Paris, Milano, Roma, Riga, Dublin og Berlin. I tilegg er jeg heldig å ha kontakter i USA og Japan, som tipser oss om spesielle ting til  butikken. For oss er dette en lidenskap og en livsstil, og vi håper du koser deg når du "surfer" rundt, og at du finner noe som faller i smak.
Vi har  vært så heldig å "finne" en leverandør på vintage Chanel vesker - som er autentisert av Chanel. Hvis du er på jakt etter en spesiell veske - kan jeg være behjelpelig. Ta kontakt via mail.

Alt du finner i min butikk er garantert ekte. Det er forbudt ved Norsk Lov å kjøpe/videreselge kopivarer som ekte. I jungelen der ute, blandt dårlige kopier og meget gode kopier, er det vanskelig å orientere seg. Hvis du ikke vet hva du skal se etter på en designer veske, er det fort gjort å gå i fellen - som mange har gjort. Du kan risikrer å betale 10-15 tusen for en god fake veske, så pass på å kjøpe av seriøse forhandlere.


Hvis produkte har feil/mangler, trenger rens osv vil dette være nevnt i produktbeskrivelsen. Husk på at vintage plagg, sko, vesker ol. som oftest har hatt flere eiere, og kan bærer preg av det. Noen ganger, selv om plagget er ubrukt, kan det ha vintage lukt. Vi anbefaler derfor alltid å vaske/rense plagget før bruk.

Vi prøver å gjengi størrelser så nøyaktig som mulig, men en US 4 er forskjellig fra en UK 8 - derfor er alle plagg oppgitt med mål,  i tilegg til størrelsen som står på merkelapp i plagget/skoene. Det beste er å forholde seg til målene - og sammenligne med ditt eget plagg.


 Ja, da er det bare å kose deg - finne din stil, som gjør akkurat  deg unik.